Kolbásszal töltött burgonya

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

hozzávalók

  • 10 db nagy szemű főtt burgonya
  • 1 szál lángolt kolbász
  • 1 egész tojás (nem szükséges)
  • 2 dl tejföl

Elkészítés

Egy nagyobb edényben felteszünk főni vizet. Amikor felforrt, megfőzzük benne a burgonyát 40 perc alatt. Miután kicsit hűltek, hosszában félbevágjuk, a belsejébe üregeket vájunk. A kolbásznak a bőrét lehúzzuk, megdaráljuk, összekeverjük a tejföl felével és az egész tojással. Sózni nem szükséges, mert a kolbász elég sós. Megtöltjük a burgonyákat, és előmelegített sütőben készre sütjük. Tejföllel tálaljuk. Ne vájjuk túlságosan ki, mert kicsit sósnak tűnik a kolbász miatt.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.